Tilintarkastukset ja tilintarkastajan lausunnot


Toimimme tilintarkastajina usean eri toimialan yrityksissä, eri kokoisissa säätiöissä ja yhdistyksissä sekä julkisen sektorin organisaatioissa. Ammattitaitoisesti toteutettu tilintarkastus takaa sen, että yrityksen omistajat ja muut sidosryhmät voivat luottaa tilinpäätösinformaation oikeellisuuteen. Lisäksi tuotamme asiakkaillemme konkreettista lisähyötyä nostamalla esiin tilintarkastuksessa havaittuja kehittämiskohteita sekä jakamalla hyviä käytäntöjä esimerkiksi talousraportoinnin, sisäisen valvonnan ja hyvän hallinnon osalta.

Tilintarkastuksen yhteydessä on myös luontevaa keskustella esimerkiksi verotukseen ja lainsäädännön muutoksiin liittyvistä ajankohtaisista asioista ja siten asiakkaamme hyötyvät osaamisestamme laajemminkin lakisääteisen tilintarkastuksen ohella.

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset lakisääteiset tilintarkastajan lausunnot mm. jakautumisen, sulautumisen ja osakeantien yhteydessä. Lisäksi suoritamme varmennustoimeksiantoja ja annamme rahoittajille tilintarkastajan lausuntoja hankerahoituksista sekä avustustilityksistä.

Ota yhteyttä

Toimialueemme kattaa koko Suomen. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen sekä palvelualtis. Keskustelemme mielellämme asiakkaidemme kanssa liiketoiminnan ja talouden kehittämiskohteista. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

 

mikko_lilja.jpg   sakke_vehkakoski.jpg   ville_valkonen.jpg