Haemme tarkastusalan tulevaisuuden kykyjä!

 

Etsimme Tampereen toimistollemme positiivisia ja tiimihenkisiä korkeakouluharjoittelijoita. Pääset tutustumaan pirkanmaalaiseen elinkeinoelämään ja työskentelet monipuolisten  tarkastustoimeksiantojen parissa alan huippuosaajien kanssa. Kasva kanssamme talouden ammattilaiseksi!

Harjoittelun voi suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa. Voit siis kehittää asiantuntijuuttasi ja edistää opintojasi samanaikaisesti. Tarjoamme joustavat työajat, sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa.

Arvostamme ennen kaikkea myönteistä ja ennakkoluulotonta työotetta, sekä kiinnostusta tilintarkastuksesta tai sisäisestä tarkastuksesta. Tehtävä ei vaadi mittavaa aiempaa taloushallinnon työkokemusta. Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi 3.-5. vuoden opiskelijalle. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan syksyn 2023 aikana ja harjoittelu kestää seuraavaan kevääseen. 

Revisium on tilintarkastukseen, veroneuvontaan, sisäiseen tarkastukseen sekä taloushallinnon neuvonta- ja koulutuspalveluihin keskittynyt kotimainen tilintarkastusyhteisö. Tarjoamme korkealaatuisia palveluita hyväntuulisella ja rennolla työotteella. 

Haku on auki 30.9.2023 saakka!

Ole rohkeasti yhteydessä ja lähetä hakemuksesi!
Yhteystiedot:
Veera Anttila, veera.anttila@revisium.fi (puh. +358 50 3507097)