Haemme tilintarkastusalan tulevaisuuden kykyjä!

Etsimme asiantuntijajoukkoomme positiivisia ja tiimihenkisiä korkeakouluharjoittelijoita. Pääset tutustumaan aitiopaikalta Pirkanmaalaiseen elinkeinoelämään ja työskentelet monipuolisissa toimeksiannoissa alan huippuosaajien kanssa. Kasva kanssamme talouden ammattilaiseksi!

Harjoittelu on tarkoitus suorittaa osa-aikaisena opintojen ohessa. Voit siis kehittää asiantuntijuuttasi ja edistää opintojasi samanaikaisesti. Tarjoamme joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn. Arvostamme ennen kaikkea myönteistä ja ennakkoluulotonta työotetta sekä kiinnostusta tilintarkastusalaa kohtaan. Tehtävä ei vaadi mittavaa aiempaa taloushallinnon työkokemusta. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan syksyn 2022 aikana ja harjoittelun kestossa kuuntelemme mielellämme omia toiveitasi.

Revisium on tilintarkastukseen, veroneuvontaan, sisäiseen tarkastukseen sekä taloushallinnon neuvonta ja koulutuspalveluihin keskittynyt kotimainen tilintarkastusyhteisö. Tarjoamme korkealaatuisia palveluita hyväntuulisella ja rennolla työotteella.

Ole rohkeasti yhteydessä ja lähetä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä!

Yhteystiedot:
Veera Anttila, veera.anttila@revisium.fi (puh +358 50 3507097)