Revisium Oy osakkaaksi IA Insight Public Oy:öön

Julkisen sektorin sisäisen tarkastuksen alueelle on perustettu uusi yhtiö – IA Insight Public Oy. Yhtiö tarjoaa korkealaatuisia ja asiantuntevia sisäisen tarkastuksen, valvonnan ja riskienhallinnan arviointi-, koulutus- ja konsultointipalveluita julkishallinnon organisaatioille.

Revisium Oy on uudessa yhtiössä osakkaana ja tarjoaa samalla kokeneiden asiantuntijoidensa laaja-alaisen osaamisen IA Insight Public Oy:n käyttöön.

"Näemme, että tätä kautta Revisiumin korkealaatuiset sisäisen tarkastuksen palvelut saavuttavat yhä laajemman julkisen sektorin asiakaskunnan ja yhdessä IA Insightin huippuasiantuntijoiden kanssa pystymme saavuttamaan erittäin vahvan jalansijan suomalaisen julkisen sektorin sisäisen tarkastuksen toimijana ja kehittäjänä", toteaa Revisiumin sisäisen tarkastuksen palveluista vastaava osakas Mikko Lilja.

Revisium Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki Yli-Rantala on nimitetty IA Insight Public Oy:n hallituksen jäseneksi. Revisiumin nykyisissä asiakkuuksissa tai henkilöstössä ei tapahdu järjestelyssä muutoksia. IA Insightin tiedotteeseen pääset täältä.